Тиймбилдинги и семинари  в „Севън Сийзънс Хотел“!

TB1

Заповядайте в Севън Сийзънс Хотел! Нека заедно поработим за сплотяването на екипа Ви и Вашата фирма и колегите Ви да бъдат още по-мотивирани за съвместни усили и успехи! Споделете с нас частица от прекрасната българска природа и чудесната минерална вода и нека те Ви заредят с много жизненост и позитивна енергия!

 

 

Хотелът е построен в парцел с обща площ 8 дка. Разполага с обширни площи като на част от територията е обособена зона за волейбол. Мястото е подходящо както за игри на открито, така и за сервиране на открито. В региона са достъпни разнообразни активности и развлечения: ски и снежни спортове през зимата, както и голф-игрище, футболни и тренировъчни терени, конна езда, риболов, пейнтбол, ATV преходи, скално катерене, безброй пешеходни маршрути и др.

Елегантният ни ресторант „Фльор“ е на Ваше разположение през цялата година, а в топлия сезон можем да сервираме и в градината на хотела. Хотелът е отделен от други сгради и това позволява провеждане на частни партита и тържества.

Предлагаме ястия от българската и средиземноморската кухни, като по заявка можем да сервираме и други ястия. На разположение сме да предложим Вашето предпочитано меню.

TB2