Кажете „ДА“ в „Севън Сийзънс Хотел“!

Wedding1

Добре дошли в Севън Сийзънс Хотел! За нас ще бъде чест и удоволствие да Ви посрещнем за Вашия най-специален празник и заедно да го направим красиво и незабравимо преживяване!

 

Елегантният ни ресторант „Фльор“ е на Ваше разположение през цялата година, а в топлия сезон можем да сервираме и в градината на хотела, където безкрайната гледка към завладяващите планини и огромните звезди на лятното небе придават нещо магично към цялата атмосфера.

 

Предлагаме ястия от българската и средиземноморската кухни, като по заявка можем да сервираме и други ястия. На разположение сме да предложим Вашето предпочитано меню.

IMG_20160213_180801

Настаняването на гостите Ви е възможно в различни варианти в нашите просторни студиа и апартаменти, като те са особено подходящи и за семейства с деца, поради големите си размери и възможностите за настаняване на допълнителни легла. Разбира се, младоженците ще получат от нас специално настаняване като комплимент от хотела

 

Тържествената част можем да организираме специално за Вас, или заповядайте с Вашите професионални организатори, за да уговорим стъпките от празника по най-удобния и желан начин.

 

Позволете ни да станем част от семейната Ви история!

Wedding_end